Vihainen jarno possuilee!

Silleen jännä postaus, että minä kirjoitan tätä oikeastaan ensimmäiseksi postaukseksi omalle kotisivulleni ja sinä kuitenkin luet tätä varmaan viimeisenä postauksena.

Tavallaan se on myös ihan hyvä asia, sillä tämä on minulle iso projekti, se vie paljon aikaan ja uskon että kuolemani jälkeen minut muistetaan etenkin tästä.

Kukaan ei voi ymmärtää sitä venymisen rajaa ja äärirajoilla toimimista joissa olen vienyt Vihaisia Possuja eteenpäin eikä sitä mihin tässä Vihaisilla Possuilla ylipäätään on tarkoitus yltää.

Pahin pelkoni on se, että minulle käy kuin H.P Lovecraftille.

Vihaiset Possut on tässä vaiheessa neliosainen kirjasarja joka minusta voi haastaa jopa Harry Potterin ja Taru Sormusten Herrasta saagan, etenkin jos pystyn viemään kuvion pahemmin kipsailematta maaliin.

Siksi tähän käytetään kunnolla aikaa ja vaivaa, koska kukaan Suomessa ei tietääkseni ole tehnyt tai edes yrittänyt lähimainkaan sitä kirjoittamisen saralla millä Vihaisilla Possuilla voidaan päästä eli miljardien arvoisen viihdebrändin luomiseen.

Luit ihan oikein.

Idea on vähän Eläinten Vallankumouksen tyyppinen ja kuitenkin keskittyen porsaisiin, villisikoihin sekä vastapuolella on ihmisten tuhoava teho- tai tuhoeläintuotanto jota vartioivat koirat.

Ensimmäisessä tarinassa porsaat havahtuvat siihen, että sikala on heille vaarallinen paikka ja että auton kuljetusautoihin jotka mukamas vievät paratiisiin, niin niihin ei kannata nousta.

Porsaita vartioivat sikalassa koirat jotka tottelevat ihmisiä ja joilla on oma agenda porsaiden suhteen.

Lopuksi porsaat tapaavat toisen lajin joka pystyy laittamaan koirille kunnolla hanttiin, nimittäin villisiat.

Lisäksi porsaat voivat kommunikoida villisikojen kanssa kuralätäkköjen kautta.

Ensimmäinen tarina on jo kirjoitettu ja periaatteessa se on jo nyt julkaisukelpoinen ja tässä äärirajoilla toimiessa olen miettinyt, että pitäisiköhän se lukea ääneen ja muokata jo nyt omin voimin äänikirjaksi.

Toinen tarina on se kunnianhimoisin kuvioni ja se voi jopa olla se jolla meikä lähtee liikenteeseen Vihaisten Possujen kanssa.

Periaate on vähän Sama kuin mitä Lucas teki Tähtien Sodan kanssa, että ensimmäinen tarina onkin nelonen.

Minä vain saatan aloittaa kakkosella, katsotaan nyt.

Julkaisu ei ole nyt tärkeintä vaan tarinan kirjoittaminen ja isomman kokonaisuuden hallinta vaikka myönnän sen , että äärirajoilla toiminen on välillä äärimmäisen raskasta sekä kuluttavaa.

Kakkososassa villisiat ja porsaat ovat menossa villisikojen yhteisöön, jossa he haluavat olla rauhassa ja perustaa perheitään.

Villisiat ovat kuitenkin menossa myöhemmin tekemään uskaliasta pelastusoperaatiota sillä heidän yhteisössään on porsaiden sekä villisikojen jälkeläisiä ja osa heistä on teurastamossa.

Porsaat ja villisiat siis hyökkäävät teurastamoon pelastamaan siellä vangittuina olevia porsaita ja teurastamoa vartioivat koirat.

Isolta yhteenotolta ei siis voida välttyä.

Ihmiset vertautuvat tässä tarinassa eliitiin ja eliittti laittaa aina tappeluihinsa juoksupojat joita tässä tarinassa edustavat koirat ja todellisessa elämässä poliisit, sotilaat ja vartijat.

Iso taistelu on siis tulossa ja tarinan rakenteeseen on vaikuttanut ennen kaikkea Aliens.

Omillaan kuitenkin mennään vaikka populäärikulttuurin vaikutus onkin isoa. Ja rehellisyyden nimissä niin ehkä ensimmäiseen tarinaan on voinut vaikuttaa Eläinten Vallankumous.

George kuitenkin minusta yritti sanoa, että kapitalismi tai kommunismi niin ihan sama, koska keskushallinnossa oli siellä ihmisiä tai sikoja niin heitä ei kiinnosta meidän muiden hyvivointi vaan oma etu ja kun sinusta on kaikki irti revitty, niin liimatehdas on sinun kohtalosi.

Minä taas lähden siitä, että nyt me tajuamme mitä George Orwell yritti sanoa ja nyt me olemme heränneet ja alkaneet laittaa hanttiin sekä ylipäätään kyseenalaistamaan meidän nykyisen yhteiskuntamme sekä tapamme elää.

Jos ensimmäinen tarina kertoi porsaiden havahtumisesta sikalassa, niin kolmas tarina kertoo villisikojen yhteiskunnasta ja villisikahahmojen aiemmasta historiasta ennen porsaiden kohtaamista.

Tämä tarina ei ole ihan hanskassa vielä vaikka hahmot sen sijaan ovatkin.

Bambin tarinalla on jonkilainen vaikutus tähän tarinaan vaikka sinällään Disneyn sentimentalismista en oikein koskaan olekaan innostunut.

Neljäs tarina päättää kokonaisuuden ja sen kirjoittamiseen olen jo saanut jonkinnäköisen otteen, koska tarinan kertomisen kannalta se on jatkumoa kakkostarinalle kun puolestaan 1 ja 3 osaa voidaan pidää erilisinä tarinoina jotka ovat sinällään samaa maailmaa, mutta eivät juonen kannalta jatku toisessa tarinassa.

Siinä koirat päättävät kostaa hyökkäyksen teurastamoon ja samalla villisiat sekä porsaat aavistavat tämän ja alkavat miettiä mihin suuntaan heidän kannattaisi kallistua: taistella tulevaa suurta hyökkäystä vastaan vai alkaa pienin askelin siirtymään toisaalle.

Tämmöinen kokonaisuus on Vihainen Possut joka tuli minulle kolme vuotta sitten ja johon panostan aika paljon päivittäin.

Vihaiset Possut ovat myös se syy miksi en niin paljon ajattele mennyttä, koska uuden suomalaisen kultuurihistorian kirjoittaminen on minulla nyt fokuksessa ja valittu linja pidetään.

Tämä on myös yksi syy miksi en ole kiirehtinyt Uroskoodi+ kirjan kanssa, koska Suomessa ihminen leimataan aika nopeasti ja pitäisi pysyä vain pienessä lokerossa.

Sitten kun alistut ja menet siihen lokeroon, niin siellähän sitten olet ja apurahojen toivossa sitten pitäisi kirjoittaa sitä samaa mitä sinulta odotetaan. Jos joku haluaa näin elää, niin ihan ookoo: minulle on ihan erilainen valtatie tulevaisuudessa odottelemassa.

Haluan kirjoittaa monipuolisesti ja käytän aikaa siihen, että voin julkaista Vihaiset Possut omaehtoisesti ja niin että se istuu sulavasti kaiken muun keskelle mitä olen jo tehnyt ja etenkin mitä teen.

Kyllä Suomessa on totuttava myös kirjallisuuden suhteen siihen, että kirjoittajat voivat tehdä erilaista tekstiä ja hypätä niin sanotusti genrestä toiseen.

Vihaiset Possut eivät lopullisesti nimennä tule olemaan Vihaiset Possut vaan sille on jo parempi nimi, mutta en halua vielä virallistaa sitä.

Ymmärrän kyllä, että kuvioissani on paljon sulateltavaa ja vaikka tuon tälle sivustolle kuvioitani, niin kaikki ei tule edes tämän sivuston kautta paljastumaan.


Olen paljonpaljon enemmän kuin mitä Google voi ikinä paljastaa minusta.

Esimerkiksi Vihaisten Possujen yhteydessä kirjoitan Hanoi Rocksista leffakässäriä ja Veikko Ennalasta ja Urpo Lahtisesta on jo käsis tehty vaikka tuotantoyhtiöitä se ei vielä olekaan kiinnostanut.

Joistain voi tuntua, että kuvioni ja tämä sivusto on sekameteli soppa, mutta ei se niin ole: kyllä minä tiedän mitä milloinkin olen tekemässä ja miksi korostan tai ylikorostan jotain kuviota tai miksi pidän jonkun kuvion sivummalla.

Tällä hetkellä on menossa valtava havahtumisen aalto ja myös eläinten oikeudet sekä se miten me kohtelemme eläimiä, niin tietoisuus ja ymmärrys tästä on kasvamassa.

Joten kirjoittajana näen tämän mahdollisuutena kehittyä, että olen luomassa fiktiivistä sotatarinaa jolla on kantaaottavaa merkitystä vaikka se ei saarnaa.

Itselleni tämä on haasteellinen tarina kirjoittaa isoa kokonaisuutta ja kun aion vielä jaella sekä alkaa myydä tätä itsenäisesti, niin mietintämyssyä on hyvä pitää jatkuvasti päässään.

Toistaiseksi olen päättänyt, että Vihaisten Possujen julkaisemisella tai eteenpäin viennillä ei ole kiire.

Sinällään sitä voidaan jo nyt alkaa tuoda reippaamalla kädellä ihmisten tietoisuuteen jos tarvis on.

Mieluummin luon kysynnän ajan kanssa ja täytän sen omien ehtojeni mukaisesti kuin lähtisin kerjäämään huomiota tai tekemään sopimuksia jotka eivät ole minulle edullisia.

En tee vielä Vihaisille Possuille omaa alustaa ja silti ihmisten olisi jo hyvä olla tietoisia tästäkin kuviosta ja sen takia se on tällä sivustolla.

Ja on ihan selvää, että fiktiivinen sotasatu porsaiden, koirien ja villisikojen kesken ei oikein sovi Sargaajaan.

Kuitenkin intoa on kirjoittaa enemmän Vihaisia Possuja kuin Sargaajaa tai elämänhallintakirjoja, niinpä olemme tilanteessa että täytyy vähän miettiä että mitä tekee ja kirjoittaa sekä ennen kaikkea mitä kautta.

Published by anargia

Tähän pitäisi syntyä jarno jäppisen kotisivu. Juu, en ollut tajunnutkaan että tämmöinenkin alusta on ollut piilossa. Tänne tulee kaikki se mikä Sargaajaan ei mene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: